Partizan: "Dajte šansu Grantu!"

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.03.2012.
09:35
Izvor: Sportske.net

Već posle startnog remija Izraelcu se zameraju mnoge stvari, od izbora tima do vođenja ekipe, do odsustva hrabrosti da nešto promeni. U Partizanu ne haju, predsednik Đurić kaže da je Grantu potrebno vreme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Avram Grant je posle remija u Novom Pazaru na udaru. Mediji mu zameraju pre svega lošu igru, ali i spekulišu da je to posledica odsustva želje da nešto promeni.

Naime, stavlja mu se na dušu da je izveo tim koji nije uigravao na pripremama, da je počeo sa Kamarom koji je bio bez treninga nakon reprezentativne akcije, da je uglavnom ćutao na klupi, da njegove izmene nisu donele rešenje.

Ipak, to je tek prva utakmica pa je ipak rano za zaključke.

"Naš trener je tek došao u srpski fudbal, još se navikava. Svakako da je remi neuspeh, ali možda je ovo dobro da se trgnemo već na početku. Imamo najbolji tim i najkvalitetnijeg trenera u zemlji, ne sumnjam u titulu", rekao je Dragan Đurić "Kuriru".

U svakom slučaju, prednost crno - belih je svedena na osam bodova, to je još uvek dovoljno za mirno proleće, ali, sa druge strane je i opomena pred naredne mečeve.

Već u subotu u Humsku stiže dužnik Sloboda, tek posle tog meča moći će nešto više da se kaže o novom Partizanu koji je delovao kao "stari" prošlog vikenda.


Ne propustite