Partizan - Dan za Škuletića?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.12.2013.
09:59
Izvor: Sportske.net

Hoće li se Petar Škuletić danas vratiti kući? Vojvodina traži previsoko obeštećenje, koliko je blizu dogovor?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pojačanje koje je za danas najavio Albert Nađ mogao bi da bude Petar Škuletić.

Međutim, kako je "Sportu" rekao njegov menadžer Božović, dogovor je dalje nego pre par dana jer Vojvodina traži 400 000 evra za ovog napadača.

Sigurno je, kako stoje stvari, da Partizan ne želi da plati tu sumu, čak ni kroz procente od budućeg transfera.

Škuletić ima još šest meseci ugovor, i bilo bi zaista nelogično u situaciji kada u Humskoj nemaju baš veliki transfer budžet da toliko ulože u obeštećenje.

Sada sledi igra nerava, da li će danas tokom prepodneva biti nađen zajednički jezik, videćemo. Ako tako bude, Škuletić bi mogao da bude promovisan tokom dana.

Nije to sve, još se čeka odluka Riosa koji je slobodan igrač. Na stolu ima Partizanovu ponudu, ali dosadašnjeg napadača River Plate traže i meksički klubovi, konkretno Amerika.

Da li je za njega Evropa izazov, teško je reći, bio je u Visli, nije se snašao, ovo bi mogao da bude novi pokušaj. A opet, ne mora da žuri, ima 24 godine.

Postoji li mogućnost da obojica stignu u Humsku?

Naravno, ali bi u tom slučaju verovatno Kojić mogao da napusti klub. Korpulentni napadač je najavio razgovor sa klubom, zabrinut zbog eventualne manje minutaže. Ako ne bude u prvom planu, smatra da je bolje da ode iz Partizana...

Ne propustite