Partizan: ''Đurić otišao zbog privatnih obaveza''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.02.2014.
17:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Povlačenje Dragana Đurića sa mesta predsednika Partizana i zvanično je potvrđeno iz samog kluba, a kao razlog su navedene njegove ''privatne obaveze''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ono što se i najavljivalo prethodnih dana, u ponedeljek je i zvanično potvrđeno. Dragan Đurić posle pet i po godina na čelu Partizana napušta klub iz Humske.

Ova vest je prostrujala u javnosti još tokom zasedanja Sekretarijata kluba, a nešto kasnije je i objavljena na zvaničnom klupskom sajtu.

Đurić odlazi ''zbog privatnih obaveza'', a u narednom periodu klubom će rukovoditi potpredsednici Mile Jovičić, Ratiomir Babić, Duško Jovanović.

Saopštenje Partizana prenosimo u celini.

''Na današnjoj sednici Sekretarijata Upravnog odbora FK 'Partizan', predsednik kluba je obavestio Sekretarijat da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

Predsednik kluba je predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da potpredsednici kluba preuzmu poslove Predsednika kluba.

Sekretarijat je prihvatio izneti predlog, a Predsednik kluba će učestvovati u radu organa kluba u skladu sa mogućnostima.

Današnje odluke Sekretarijata biće potvrđene na narednoj sednici Upravnog odbora kluba'',
izjavio je Đurić.

Ne propustite