Partizan - Donji Srem (uživo)

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2013.
19:00
Izvor: Sportske.net

Drugo poluvreme u Humskoj, Partizan vodi 2:0. U svom debitantskom nastupu u dresu Partizana, Predrag Luka doveo crno-bele u vođstvo. Tek što je počelo drugo poluvreme Šćepović duplirao prednost.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uglavnom očekivan sastav aktuelnog šampiona, debituju Pajović, Kojić, Luka, a priliku da se nametnu dobili i Brašanac, Pauljević, Stanković koji su jesenas bili u drugom planu. 

Crno-beli krenuli agresivno, u prva tri minuta izveli su čak četiri kornera. Ipak, još uvek se čeka na prvu pravu priliku. 

Gosti se za sada uspešno brane, ali ne pokazuju preveliku želju, ni hrabrost da napadnu favorizovanog rivala.

Crno-beli su najbliži vođstvu bili u 11. minutu, kada je Brašanac centrirao sa leve strane, a Ivanov nije najbolje zahvatio loptu glavom.

Sa tribina odjekuju povici na račun uprave crno-belih...

U 20. minutu lepa akcija Brašanac-Kojić-Šćepović, ali napadač Partizana je bio u ofsajdu, pre nego što je izbio sam pred golmana Belića.

Ipak, za sada jalovi napadi crno-belih, koji ni posle gotovo pola sata igre nisu uputili ozbiljniji udarac u okvir gola ekipe Bogića Bogićevića.

I konačno, u 33. minutu prvo veće uzbuđenje pred golom gostiju. Pauljević je probio po desnoj strani, centrirao ka Šćepoviću, a ovaj iskosa sa leve strane gađa pravo u golmana.

Minut kasnije u šansi i Luka, ali je njegov udarac jedan igrač gostiju uspeo da izbije u korner.

Ono što je propustio tada, Luka je nadoknadio u 38. minutu! Šćepović je prtimio loptu na dvadesetak metara od gola, uposlio Kojića čiji šut zaustavlja golman Belić, a na odbijenu loptu natrčao je Luka i sa dva metra je prosledio u mrežu - 1:0!

Tek što je počelo drugo poluvreme, mreža gostiju ponovo se zatresla! Odlična akcija po levoj strani, Brašanac je uposlio Stankovića, ovaj vratio ka Šćepoviću, koji rutinski postiže pogodak za 2:0.

Tek posle drugog primljenog gola, gosti su se donekle otvorili, pokušavajući da konačno ugroze gol Stojkovića.

Ipak, u 67. minutu nova šansa za Partizan, a priliku da se upiše u listu strelaca propustio je Kojić.

Na ulasku u poslednjih desetak minuta igre gosti su dva puta pripretili, na drugoj strani nova prilika za Šćepovića, ali ostaje 2:0 za Partizan.

Partizan: Stojković, Pauljević, Pajović, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Luka (Eliomar Silva od 74.), Ilić, Brašanac, Šćepović, Kojić (Mitrović od 81.). 

Donji Srem: Belić, Prljević, Josimov, Zec, Košutić, Krunić, Čordašević, Damjanović, Terzić, Lakićević, Milutinović. 

Ne propustite