Partizan doveo Gagića iz Hemofarma!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.07.2012.
20:15
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs, Novosti.rs

I dok se u medijima spekuliše o pojačanjima iz inostranstva na centarskim pozicijama, čelnici crno-belih angažovali su danas doskorašnjeg centra Hemofarma Đorđa Gagića.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je danas promovisao treće pojačanje za narednu sezonu. Posle Milutinova i Vestermana, novi košarkaš crno-belih je i Đorđe Gagić, 22-godišnji centar, koji je prošlu sezonu odigrao u Hemofarmu.

Gagić je rođen u Benkovcu 1990,  visok je 210 cm, sa Partizanom potpisao ugovor na četiri godine. Pre Hemofarma igrao je i u Mornaru iz Bara, a bio je i mladi reprezentativac Srbije.

Tokom minule sezone u Jadranskoj ligi odigrao je 20 utakmica, sa prosekom od 4.1 poena, 2.4 skoka uz 10.1 minuta na parketu. U srpskoj ligi je odigrao 14 utakmica, sa prosekom od 8.3 poena i 6.1 skokova.

''Posle interesovanja Partizana i Duška Vujoševića, Đorđe se ni sekunde nije dvoumio. Dobiće priliku u jednom od najboljih evropskih klubova da pokuša da ostvari bar delić onog što su u crno-belom dresu ostvarili prethodnici na njegovoj poziciji'', izjavio je Bojan Tanjević iz agencije "Interperformansis", koja zastupa Gagića.

Ne propustite