Partizan dovodi Il Gvana na probu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.12.2013.
22:25
Izvor: Sportske.net

Lider Jelen Superlige spreman je da omogući Korejcu Jong Il Gvanu šansu da dokaže da zaslužuje ugovor. Ukoliko sve bude išlo po planu napadač iz Severne Koreje priključiće se crno-belima na pripremama u Antaliji.

zimbio.com
zimbio.com

Povezane vesti

Partizan užurbano radi na pronalaženju rešenja za pojačanja u napadačkoj liniji tima. Poslednjih dana tri imena iskaču u prvi plan kada je dolazak u Partizan u pitanju a među njima je i Rimjongsu Jong Il Gvan.

Napadač iz Severne Koreje nije prvi put preporučen Partizanu ali bi ovoga puta crno-beli mogli da naprave konkretne korake po pitanju njegovog angažmanja. To je za "Novosti" potvrdio sportski direktor crno-belih Albert Nađ.

"Postoji lista prioriteta za poziciju napadača koja je manje više poznata. Napadač iz Severne Koreje nije na njoj, ali ne isključujem mogućnost da će dobiti priliku tokom pripremnog perioda u Antaliji da se nametne kroz probu, na utakmicama kojih će u tom periodu biti mnogo" rekao je Nađ.

Da li će Gvan stići u Antaliju zavisi i od pisma koje bi omogućilo njegov dolazak u Tursku na probu.

U međuvremenu, Partizan radi na dovođenju Petra Škuletića u Humsku ali je obeštećenje koje Vojvodina zahteva prepreka koja bi crno-bele mogla da odvede u pravu Andresa Riosa.

Argentinac će dobiti "amin" od River Plate da može kao slobodan igrač da napusti klub a onda je to "zicer" za crno-bele kojima bi preostalo da napadaču ponude uslove ugovora i porade na tome da ih on prihvati.

Ne propustite