Partizan - Finansije nisu problem?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.12.2013.
23:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić uverava da kad su pojačanja u pitanju navijači crno-belih ne treba da strahuju i da će podao u prelaznom roku biti uspešno obavljen, što uostalom očekuje i novi trener Marko Nikolić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Čovek koji je posle eliminacije Partizana iz Evrope bio na pragu odlaska iz Humske, nezadovoljan rezultatima, ali i radom pojedinaca u upravi, ove zime sa znatno više optimizma gleda na mogućnosti crno-belih u nastavku sezone.

Prvo što Partizan očekuje u narednom periodu jeste zimski prelazni rok, tokom koga bi redovi aktuelnog šampiona trebalo da budu znatno ojačani.

Potpredsednik Mile Jovičić koji je posle promocije Marka Nikolića i njegovih očekivanja da klub iz Humske odradi uspešan prelazni rok, uveren da će to tako i biti, uz najavu da finansije neće sprečavati crno-bele da ostvare svoje namere tokom zimske pijace.

''Verujem da nećemo imati problema u prelaznom roku. Očekujemo dolazak korektnih igrača, a siguran sam da finansije neće predstavljati problem. Daleko je važniji izbor igrača, jer se često pokazivalo da smo za manje para uspevali da dovedemo jako kvalitetne igrače'', podseća Jovičić u izjavi za ''Novosti'', a ostaje pitanje da li će to uspeti i ovog puta.




Ne propustite