Partizan - Gašić otkrio šta je sa Bogdanom

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.05.2014.
22:00
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Zbog isključenja Duška Vujoševića u finišu meča sa FMP-om, pred novinarima se posle pobede crno-belih u Železniku pojavio njegov pomoćnik Velimir Gašić i objasnio zbog čega je Partizan bio značajno oslabljen.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

I dok su uoči Partizanovog duela protiv FMP-a u Železniku kolale priče kako je Duško Vujošević navodno suspendovao Bogdana Bogdanovića, pomoćni trener Partizana Velimir Gašić je pred novinarima posle utakmice otkrio razloge odustva odličnog košarkaša, kao i Saše Pavlovića i Dejana Muslija.

A razlozi leže u - povredama, što nije ništa novo za Partizan ove sezone.

''Musli ima problem sa leđima, a Bogdan sa kukom, i jedan i drugi su se 'ukočili'. Što se tiče Pavlovića, on je protiv Zvezde dobio udarac, onda napravio pokret i istegao preponu'', izjavio je Gašić posle utakmice koju je Partizan rešio u svoju korist rezultatom 70:63.

Kad je sama utakmica u pitanju, Gašić je naglasio da je evidentno da su igrači crno-belih psihološki pali posle poraza od Cedevite i Crvene zvezde i da će u narednom periodu morati više da se radi na njihovoj psihološkoj pripremi.

''Pokušaćemo da kod njih 'upalimo' taj psihološki aspekt i pripremimo ih za nastavak Superlige i plej-of'', zaključio je Gašić.


Ne propustite