Partizan: "'Grobari', vaše mesto je uz nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.04.2013.
23:58
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

KK Partizan zahvalio se svojim navijačima na podršci koju su ukazali na prva dva meča u Superligi i pozvao "Grobare" da dođu na duel sa Vojvodinom kako bi se nastavila 'razmena pozitivne energije' u "Pioniru".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon pobede u "večitom derbiju" u Partizanu su već spustili loptu i okrenuli se narednom meču koji će se za vikend igrati u "Pioniru".

U goste stiže ekipa koja ima isti skor kao Partizan pa ne čudi to što su iz Humske uputili poziv navijačima da dođu u što većem broju i podrže voljeni klub.

"U prvom kolu Superlige Srbije naš tim je imao podršku vernih navijača koji su tokom čitave utakmice na pravi način vodili tim do pobede.

Njihova želja, koju su pesmom preneli crno-belom timu po završetku meča za pozitivan rezultat u narednom kolu, uz veliko zalaganje momaka aktuelnog šampiona Srbije je ostvarena.

Želimo da im se zahvalimo i pozovemo ih da i u subotu dođu u Pionir, za nastavak razmene dobre energije između njih i mladog tima Partizana. U Beograd dolazi Vojvodina, u Pioniru igra Partizan, vaše mesto je uz nas!
" stoji na zvaničnom sajtu Partizana.

Naredni meč Partizan igra u subotu od 17 časova protiv Vojvodine.

Ne propustite