Partizan - Hoće li Lazović biti spreman za Nišlije?

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.02.2014.
11:17
Izvor: Sportske.net

Tokom pripremnog perioda, Danko Lazović je pokazao da će biti veliko pojačanje za Partizan u borbi za titulu, ali kad su prvenstvane borbe počele, njega je zadesila povreda zbog koje pauzira...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je neefikasno ušao u drugi deo sezone, remijem bez golova u Novom Pazaru, a mnogi smatraju da bi sa Lazovićem u timu crno-beli mnogo lakše dolazili do gola rivala.

Aktuelni šampion je tim remijem prepustio prvo mesto na tabeli Crvenoj zvezdi, pa sada više nema prostora za neke nove kikseve. Ako želi sedmu uzastopnu titulu, Partizan mora da uđe u seriju pobeda.

Prvi naredni rival crno-belima biće niški Radnički u Humskoj. Nišlije su jesenas prilično namučile ekipu Partizana, koji ni tada nije uspeo da postigne gol, a zahvaljujući golmanu Stojkoviću uspeo je da u finišu sačuva i taj jedan bod.

Dragoljub Bekvalac i dalje raspolaže sa sasvim solidnim timom, pa će crno-beli imati još jedan težak zadatak, iako ih mnogi smatraju za velike favorite.

A kad je Lazovićev nastup u pitanju, još uvek ništa konkretno ne može da se kaže, ali je utisak da su sve veće šanse da on iz predostrožnosti propusti i ovaj duel. Osim njega, i Petar Škuletić je osetio bol u predelu prednje lože, a dobra vest je da se Nikola Ninković oporavio od lakše povrede i juče je nastupio u prijateljskom susretu protiv Zemuna (3:1).

Ninković je postigao i gol iz penala, osim njega se i Fofana upisao u strelce, pa bi trener Marko Nikolić ipak trebalo da ima solidan izbor u ofanzivnim redovima svoje ekipe protiv Radničkog.




Ne propustite