Partizan ima više razloga da se žali na suđenje?

Autor: Boris Jovanović
utorak 26.11.2013.
09:57
Izvor: Sportske.net

"Sport" u opširnoj analizi, pozivajući se na zvanične izveštaje tvrdi da je Partizan tokom jeseni više puta oštećen nego Crvena zvezda!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uticajni dnevnik je u svojoj analizi, kolo po kolo analizirao sve greške sudija u duelima večitih.

Već na startu problemi, Partizanu je sudija pomogao protiv Novog Pazara, pomenuti Nedeljković pauzira 10 utakmica, svirao je penal koji nije postojao, priznao gol koji je postignut posle prekršaja nad golmanom Pazaraca.



U drugom kolu, greška na štetu Jagodinaca protiv Zvezde, Onjilo je dao prvi gol iz ofsajda. U isto vreme u Nišu, sudija Glođović je dva puta častio štopera Radničkog protiv Partizana, nije mu pokazao drugi žuti, prvi propust napravio je već posle tridesetak minuta.



U 8. kolu se Zvezda žalila da je oštećena za penal u porazu od Čukaričkog, kao i u 10. u Nišu kada je Dauda asistirao Gogiću, ali je sudijska analiza pokazala da je u pitanju bio ofsajd Nigerijca.



U istom 10. kolu, na utakmici sa Napretkom, sudija Vasić je kažnjen jer nije svirao penal nad Kojićem.



U 13. kolu, kod rezultata 2:1 za Zvezdu protiv Slobode, Užičanima je poništen čist gol, na drugoj strani, na Vračaru u duelu Voždovca i Partizana, sudija Gogić nije svirao čist penal za "Zmajeve", ali ni za Partizan kada je Dragović udario Volkova u kaznenom prostoru.

Dakle, prema tvrđenju ovog lista, Partizan ima više razloga da se žali na suđenje, a vi pogledajte ove snimke pa procenite sami...


Ne propustite