Partizan - Jagodina (uživo)

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2012.
16:59
Izvor: Sportske.net

Pred praznim tribinama u Humskoj, Partizan golom Ilića poveo posle nepunog minuta igre protiv Jagodinaca, a Dijara u 9. minutu duplirao prednost - 2:0! Eduardu poništen gol u 17. minutu, a Dijara obeležio i finiš prvog poluvremena - 3:0. U 53. minutu još

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Malo izneđenje je nastup Eduarda od prvog minuta, a Marković je na klupi.  

Saša Ilić u 1. minutu donosi prednost Partizanu - 1:0!

Prva akcija crno-belih na ovoj utakmici donela je rezultat. Saša Ilić je sa nekih 17 metara lepo zahvatio loptu i poslao je u donji desni ugao gola Jagodine. Šimić je samo pogledom ispratio let ove lopte u mrežu.

Devet minuta kasnije već je 2:0, Dijara!

Eduardo je probio po levoj strani, lepo uposlio Dijaru koji sa linije peterca rutinski šalje loptu u mrežu, Partizan već posle deset minuta ima sigurnu prednost.

Razigrani crno-beli nagoveštavaju da ulaze u pravu formu onda kada je i najvažnije, uoči duela sa Crvenom zvezdom u Kupu.

U 17. minutu mreža Jagodine se ponovo zatresla, ali je gol Eduarda poništen. Volkov je u svom stilu centrirao sa leve strane, po mišljenju sudije Babović je napravio prekršaj, posle čega je Eduardo pogodio mrežu.

Jagodinci za sada bezopasni po gol Stojkovića...

Crno-beli sada igraju koliko im je potrebno da zadrže stečenu prednost i da, eventualno, postignu još koji gol.

Eduardo je u još dva navrata bio u situacijama da zatrese mrežu, ali osim one iz 17. minuta kada mu sudija nije dozvolio da se raduje, nije uspeo da pronađe put do gola gostiju.

U 44. minutu - 3:0, Dijara!

Senegalac je do svog drugog gola na ovom meču došao posle odličnog centaršuta Aksentijevića sa desne strane. Eduardo je samo zakačio loptu koja je došla do usamljenog Dijare i gol je bio neminovan.

Posle četiri minuta igre u nastavku gosti su nogli do gola, ali je crno-bele spasila prečka posle udarca Gogića.

A onda - Ilić - 4:0, 54. minut!

Sjajan gol kapitena Partizana koga odavno nismo videli u ovakvom golgeterskom izdanju. 

Ponovo gol iz daljine, sa dvadesetak metara, još lepši iz onog sa početka meča. Poslao je loptu u gornji levi ugao gola Šimića koji je paradom samo ulepšao ovaj gol.

Samo dva minuta posle ovog fenomenalnog gola, loše vesti za navijače Partizana. Vladimir Volkov je nezgodno doskočio, iskrenuo zglob, odmah je zamenjen i čini se da je njegovo učešće u derbiju neizvesno.

Problem je još već ako se ima u vidu da je i Lazevski rovit...

Na terenu je sada Vojislav Stanković.

U 67. minutu Vukić je solo prodorom stvorio sebi priliku, ali je njegov udarac zaustavio Šimić i izbio loptu u korner.

U 72. minutu jedna od retkih napadačkih akcija gostiju. Pokušao je rezervista Muhamed, ali je Stojković bio siguran.

Odmah zatim nova izmena u Partizanu, Tomić menja Babovića.

U finišu još jedan poništen gol Partizana, Saša Ilić nije stigao do het-trika, pošto je igrao rukom prilikom prijema lopte.

Partizan: Stojković, Volkov (Stanković od 60.), Ivanov, Rnić, Aksentijević, Kamara, Ilić, Babović (Tomić od 72.), Vukić, Dijara, Eduardo (Smiljanić od 77.).      

Jagodina: Šimić, Nikodijević, Ilić, Tomić, Projić, Marjanović, Krstić, Gogić, Kostić, Đenić, Mudrinski.

Ne propustite