Partizan – Javor kao zalet za titulu?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 15.04.2013.
15:12
Izvor: Sportske.net

Partizan je u Ivanjici uspeo da prekine negativnu seriju, vidno raspoloženiji fudbaleri aktuelnog šampiona nastavljaju sa radom i pripremama za finiš sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, trka za titulom je dobila na neizvesnosti.

Trener Vermezović smatra da su i 4 boda dobra prednost, zadovoljan je time što je njegov tim na pozitivan način ipak završio seriju od četiri teške prvenstvene utakmice.

Mišljenje svog trenera podelio je i fudbaler kome je na gostovanju u Ivanjici bilo teško sa emotivne strane, Eliomar Silva, doskorašnji fudbaler Javora.

"Pao nam je veliki teret sa leđe posle meča u Ivanjici."

"Verujem da ćemo sada lakše i bolje igrati, jer smo pregrmeli veoma ozbiljnu prepreku. Meni je posebno bilo teško, iako su me po izlasku na teren domaći simpatizeri lepo primili. No, moji bivši klupski drugovi me nisu nimalo štedeli, naprotiv, bilo je dosta ozbiljnih duela u igri. Pričao sam sa njima pre i posle meča i podsetio ih na moje obećanje da ćemo ih pobediti.“, rekao je Silva.

Pobeda je došla u jako dobrom trenutku, obzirom da crno-bele očekuje novi težak ispit u narednom kolu, protiv ekipe Rada.

Eliomar Silva očekuje pobedu, kao i u svim preostalim mečevima.

„Normalno, tek sada nema opuštanja, jer nam već u subotu stiže u goste ekipa Rada, koja nas je u trening meču pre mesec dana pobedila na Zemunelu i pokazala da je odlična ekipa."

"Ipak, u sasvim drugačijem raspoloženju, nego pre meča u Ivanjici, dočekujemo ‘Građevinare’ sa nadom da ćemo izaći iz tog meča kao pobednici i nastaviti seriju pobeda, sve do kraja prvenstva!“, istakao je on.


Ne propustite