Partizan je šampion posle 46 godina!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.04.2014.
19:26
Izvor: Sportske.net

Odbojkašice Partizan Vizure savladale su Crvenu zvezdu treći put za redom u finalnoj seriji domaćeg šampionata, čime su se domogle titule posle ravno 46 godina "posta".

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

Kada je pre početka sezone najavljeno da će ženska odbojka ponovo dobiti "večiti derbi", niko nije mogao da sanja da će izabranice Darka Zakoča uspeti da se domognu šampionske titule u prvoj povratničkoj sezoni.

Odbojkašice Partizan Vizure večeras su treći put u finalnoj seriji "tukle" Crvenu zvezdu i prekinule "post" dugačak 46 godina!

Poslednji susret finalne serije Partizan Vizura dobio je rezultatom 1:3 (22:25, 25:22, 22:25, 23:25), a crno-bele su sa 3:0 u finalnoj seriji uspele da dođu do devete titule u svojoj istoriji.

Najbolja u pobedničkom timu bila je Tijana Bošković, koja je postigla 27 poena za crno-bele, dok je Tijana Bulić dodala 15 poena u pobedi Partizan Vizure.

Zvezdu su predvodile Helićeva sa 14 i Milenkovićeva sa 12 poena ali su izabranice Lasla Lukača na kraju morale da pruže ruku boljima i predaju im tron posle četiri sezone dominacije srpskom klupskom odbojkom.

Ne propustite