Partizan - Kako protiv ''građevine''? (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 20.04.2013.
10:08
Izvor: Sportske.net

Centralni događaj dana, bar kad je u pitanju 24. kolo Superlige, svakako je duel Partizana i Rada u Humskoj. Crno-beli u pokušaju da prevaziđu krizu, 'Građevinari'' žele da nastave seriju dobrih rezultata.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Koliko god trener Partizana nonšalantno i bezbrižno delovao u obraćanju novinarima, kriza igre njegovog tima je evidentna, nije prevaziđena ni u Ivanjici, gde je Partizan golom Ilića sa bele tačke osvojio bodove.

Vlada Vermezović je dan pred duel sa Radom izjavio da bi prihvatio sličan scenario i u duelu sa ''Građevinarima'', ali navijači crno-belih očekuju mnogo bolje izdanje svojih ljubimaca.

Tokom nedelje mediji su brujali i o ''disharmoniji'' u rukovodstvu Partizana, koji su u Humskoj demantovali zajedničkim pojavljivanjem na konferenciji za novinare predsednika Đurića i sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića.

Postavlja se pitanje i da li je sve to dodatno podiglo ionako veliki pritisak kod igrača, koji će ponovo biti pod imperativom pobede obzirom da se Zvezda opasno približila na tabeli.

S druge strane, na Banjici ovaj duel dočekuju u mnogo boljem raspoloženju. Mlada ekipa ''Građevinara'', pod vođstvom trenera Nikolića u proteklih nedelju dana savladala je OFK Beograd i Spartak u zaostalom meču 19. kola, a ono što trenera ''Građevinara'' posebno raduje jeste činjenica da su oba trijumfa ostvarena bez primljenog gola.

Ekipi Rada je, naravno, cilj da tako i nastave, a u prilog im ide i činjenica da aktuelni šampion sve teže postiže golove u poslednje vreme, iako u svojim redovima od ovog proleća ima i doskora najvećega aduta ''Građevinara'' Nemanju Kojića.

Uz Kojića, u centru pažnje biće i Predrag Luka i Tomislav Pajović, koji će takođe nastupiti protiv bivših saigrača.

Utakmica između Partizana i Rada počinje u 19 časova na stadionu u Humskoj.




Ne propustite