Partizan – Karte za 'Arenu' u prodaji

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 02.12.2013.
13:12
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan obaveštava navijače da od danas mogu pribaviti svoje ulaznice za meč sa Budiveljnikom, koji se igra u Kombank Areni.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli u okviru osmog kola takmičenja po grupama u okviru Evrolige dočekuju ekipu Budiveljnika.

Ovaj meč je zakazan za četvrtak, 05. decembar, a igra se u Kombank Areni.

Za tu priliku, u prodaju su već puštene karte za ovaj meč, koje se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na sajtu www.eventim.rs.

Cena ulaznica za nivo400 iznosi 500 dinara, za nivo 200 partercena je 700 dinara, dok je za nivo 200 potrebno izdvojitihiljadu dinara za ulaz.

Iz kluba podsećaju da je moguće kupiti samo četiri ulaznice po osobi, uz obavezno prilaganje na uvid lične karte.

Takođe, iz kluba šalju i posebnu napomenu za sve vlasnike sezonskih karata.

Do dana odigravanja utakmice svi vlasnici godišnjih karata za utakmice KK Partizan NIS će preuzeti karte za meč 8. kola Evrolige. Tom prilikom će im biti obeležena sezonske karta, koja naravno ostaje u njihovom posedu, a biće zapisan njen serijski broj.

Sezonske ulaznice samim tim neće važiti za predstojeću utakmicu u Kombank Areni, već samo numerisane ulaznice koje budu bile preuzete u naznačenom periodu. Svaki sektor iz hale Pionir (plava loža, bela loža, vip loža, parter i tribine) imaće svoja odgovarajuća mesta u Areni. Vlasnici godišnjih karata za tribine imaće mogućnost da odaberu da li žele kartu na jugu ili na severu.

Zamena ulaznica će se vršiti isključivo na blagajni Kombank Arene (Severna strana) od 10 do 17 časova.


Ne propustite