Partizan - Kojić možda, Fofana ne...

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.11.2013.
16:09
Izvor: Sportske.net

Partizanove muke sa povredama napadača i dalje traju. Kako sada stvari stoje, do kraja jesenjeg dela sezone trener Vuk Rašović možda će moći da računa jedino na Kojića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Protiv Voždovca u prošlom kolu Partizan je prvi put ove sezone igrao bez klasičnog napadača. Crno-beli su slavili sa 1:0, a po svoj prilici tako će biti i u narednim mečevima.

Kad je u pitanju Ismail Beko Fofana, za njega je ova polusezona završena, pošto se i dalje oporavlja od upale pluća, pa na njega trener Rašović sigurno neće moći da računa.

Kod Nemanje Kojića situacija je nešto povoljnija. Još uvek se nije oporavio od povrede pete, pa ga gotovo izvesno nećemo videti ni u narednom kolu protiv Spartaka, ali postoji mogućnost da ipak zaigra u poslednje dve utakmice u ovom delu sezone.

Prošle nedelje dosta se govorilo o mogućnosti da talentovani Šaponjić dobije priliku da zaigra. Protiv ''Zmajeva'' ga Vuk Rašović nije uvodio u igru, ali je za očekivati da u narednim mečevima, s obzirom na situaciju ipak debituje u superligaškoj konkurenciji.




Ne propustite