Partizan moćan u Kragujevcu za plasman u finale!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.06.2014.
21:47
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana prvi su finalisti plej-ofa. Oni su i u Kragujevcu savladali ekipu radničkog i sada čekaju boljeg iz duela Crvene zvezde Telekom i Mega Vizure.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Znatno lakše nego u prvoj utakmici u Pioniru, ekipa Duška Vujoševića je savladala kragujevački Radnički večeras u ''Jezeru'' i plasirala se u finale plej-ofa.

Ovog puta crno-beli su slavili rezultatom 86-75 (23:22, 25:23, 19:9, 19:21). ne dozvoljavajući Kragujevčanima da im naprave mnogo problema.

Domaći su odlično počeli, poveli sa 6:0, tokom prvog poluvremena bili uglavnom ravnopravan rival, ali u nastavku su Pavlović, Bogdanović i drugovi uspeli brzo da se rezultatski odlepe i meč uvedu u mirnu završnicu.

Saša Pavlović je i večeras bio ''nerešiva enigma'' za košarkaše Radničkog, jedini segment igre koji mu večeras nije išao, jeste bio šut za tri poena, ali je i pored toga bio najefikasniji i pobedničkoj ekipi.

Upisao je ukupno 19 poena, Milenko Tepić je takođe bio zapažen sa 16, a Davis Bertans i Žofri Lovernj su upisali po 14 poena.

Radnički je večeras po pčoenterskom učinku predvodio Stefan Birčević sa 17 postignutih poena.




Ne propustite