Partizan na Vračaru promoviše "novog Mitra"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.11.2013.
11:54
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Povreda i prehlada od koje pate dvojica klasičnih napadača Partizana naterala je Vuka Rašovića da rešenje potraži u redovima kadetske ekipe. Umesto Kojića i Fofane napad Partizana predvodiće Ivan Šaponjić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stručni štab Partizana našao se u problemu tokom prethodne nedelje nakon što je doktor Ilija Rosić konstatovao da Nemanja Kojić i Ismael Beko Fofana imaju problema sa povredom i prehladom i da neće biti na raspolaganju za duel sa Voždovcem.

Napadač iz Obale Slonovače sigurno će propustiti naredni Partizanov meč a Nemanja Kojić i dalje je pod znakom pitanja.

U takvoj situaciji trener Vuk Rašović morao je da reaguje i potraži rešenje za napadačku liniju u kadetskoj selekciji.

Izbor je pao na mladog Ivana Šaponjića koga je trener crno-belih opisao kao igrača koji stilom igre dosta podseća na Aleksandra Mitrovića.

"Radi se o fudbaleru koji po stilu dosta liči na Aleksandra Mitrovića. Naravno, treba imati u vidu da se radi praktično o detetu, ali i Mitrović je bio dete kada je prekomandovan, pa se izborio! Nekada se u životu prilike otvaraju same od sebe. Nikada ne znaš kada ćeš na veliku scenu, zato je bitno da radiš i da budeš spreman kada taj momenat dođe. Ukoliko sudim po treninzima, Šaponjić je i te kako spreman za izazov koji je ga očekuje" objasnio je Rašović.

Strateg Partizana dodao je da neće samo Šaponjić biti u konkurenciji da se nađe u špicu napada već da bi priliku na toj poziciji mogli da dobiju i Grbić, Malbašić ili Ninković.

Duel 13. kola između Partizana i Voždovca, i prilika da crno-beli promovišu svog novog "Mitra", na programu je 23. novembra.

Ne propustite