Partizan - Nađ prvi ''pik'' za direktora?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.05.2013.
21:37
Izvor: Sportske.net

Uprava Partizana razmatrala imena potencijalnih kandidata za novog sportskog direktora koji će od leta naslediti Ljubišu Tumbakovića. U prvi plan izbila tri imena - Albert Nađ, Gordan Petrić i Ivan Tomić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Upravni odbor Partizana u četvrtak je održao sednicu na kojoj je jedna od glavnih tema bio i izbor kandidata za upražnjeno mesto novog sportskog direktora.

U javnost je ''procurela'' informacija da su u u najuži izbor ušli Albert Nađ, Gordan Petrić i Ivan Tomić, koji je tu funkciju već obavljao od 2007. do 2009. godine, kada je zajedno sa tadašnjim generalnim sekretarom Petrićem napustio klub posle sukoba sa predsednikom Đurićem.

Upravo činjenica da su se Petrić i Tomić na neslavan način rastali sa još uvek aktuelnim rukovodstvom nameće i pitanje koliko su i jedan i drugi u ovom trenutku raspoloženi za novu saradnju sa ljudima sa kojima je i došlo do ''kratkog spoja''.

Za razliku od njih, Albert Nađ je u proteklih nekoliko godina, po završetku igračke karijere, znatno bolje sarađivao sa aktuelnom upravom, pa ne bi bilo nikakvo iznenađenje da konačno dobije i veću funkciju od uloge ''koordinatora'' koju je obavljao u poslednje vreme.

Vremena za konačnu odluku nema mnogo, kraj sezone je veoma blizu, a onda će novi sportski direktor već morati da ''zasuče rukave'' kad je u pitanju letnji prelazni rok.


Ne propustite