Partizan ne da Lukača i Vulićevića reprezentaciji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.05.2014.
21:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Još uvek aktuelni šestostruki uzastopni šampion Srbije neće staviti svoje prvotimce Milana Lukača i Miroslava Vulićevića na raspolaganje nacionalnom timu zbog činjenice da je došlo do pomeranja poslednje dve utakmice u domaćem šampionatu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vanredna situacija u zemlji izazvana nezapamćenim poplvama dovela je do toga da u domaćem fudbalu nastane prava mala pometnja zbog činjenice da takmičenje u JSL mora da bude završeno do 30. maja kada FSS mora UEFA da dostavi spiskove timova koji će se takmičiti u kvalifikacijama za LŠ i LE.

Činjenica da je odlukom Vlade stavljen "veto" na održavanje sportska takmičenja odraziće se i na obaveze reprezentacije koju krajem maja i početkom juna očekuju prijateljski mečevi na turneji po Americi.

Naime, vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović sigurno neće moći da računa na dvojicu debitanata iz redova Partizana, dok u Crvenoj zvezdi i dalje razmatraju mogućnost da ne dozvole Mrđi i Lazoviću da se priključe nacionalnom timu.

U Humskoj su odlučili da golman Milan Lukač i desni bek Miroslav Vulićević ostanu sa ekipom i nastave sa pripremama za utakmice sa Spartakom i Čukaričkim koje će morati da budu odigrane do kraja meseca.

To znači da Lukač i Vulićević neće imati šansu da debituju za nacionalni tim već će u vreme odigravanja utakmica sa Panamom i Jamajkom biti obavezni da se bore sa saigračima iz Partizana za bodove u Jelen Superligi.

Ne propustite