Partizan ne da rovite "Orliće"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.06.2012.
18:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Spor između Partizana i FSS još uvek nije okončan pošto crno-beli na sve načine pokušavaju da sačuvaju Lazara Markovića i Nikolu Aksentijevića i ne dozvole im odlazak na EP igrača mlađih od 19 godina na kome će Srbija učestvovati od 1. do 15. jula.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Selektor "Orlića" stavio je petoricu igrača Partizana na spisak za predstojeće EP u Estoniji. Prvog dana priprema mogao je da računa samo na Sašu Ivkovića koji je trenirao sa Teleoptikom u Beogradu.

Crno-beli su nakon toga razmotrili situaciju i konstatovali da omladinskoj reprezentaciji mogu da se priključe i Nikola Ninković i Aleksandar Mitrović ali su Lazar Marković i Nikola Aksentijević trenutno pitanje oko koga se spore Savez i šampion Srbije.

Portparol crno-belih objasnio je zbog čega Partizan pokušava da Lazara Markovića i Nikolu Aksentijevića "spreči" da se priključe omladinskoj reprezentaciji.

"Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković u konstantnom je kontaktu sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije. Zajedno traže najbolje rešenje za obe strane. Odlazak u reprezentaciju trojice od petorice igrača sa spiska selektora Zorana Marića nije sporan, problem su samo povređeni fudbaleri" rekao je Nenad Danilović za "mondo".

U FSS se još uvek nadaju da će svi pozvani igrači biti na raspolaganju selektoru Mariću a Partizan bi za svoje odluke mogao da odgovara ukoliko bude drugačije.

EP za omladince počinje 1. jula a Srbija će šampionat početi 3. jula utakmicom sa Francuskom.

Ne propustite