Partizan ne igra besplatno u "Čairu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.10.2012.
11:21
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Iako je nakon nemilih scena na tribinama uoči meča drugog kola EHF Lige šampiona pokrenuto pitanje da li je Partizan zaslužio da mu se ustupa hala "Čair", iz Niša je stiglo obaveštenje da crno-beli ipak plaćaju zakup te da nema osnova da im se uskraćuje p

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Vodeći ljudi niškog rukometa složili su se u nedelju da bi Partizanu trebalo uskratiti pravo besplatnog igranja u hali Čair zbog incidenata koji su navijači napravili pre meča sa Flensburgom.

Da crno-beli nisu gratis dobijali halu posvedočio je šef gradskog odseka za sport Dragan Petković.

"Plaćaju, oni su po cenovniku odigravanja utakmice sklopili ugovor sa halom. To je zvaničmni cenovnik i oni su prema tom ugovoru dužni da plate 48.000 dinara za odigravanje utakmice. Kada je pokrovitelj Grad, onda ceo dan košta 100.000 dinara, kada nije pokrovitelj Grad, onda je cena 300.000 dinara" rekao je Petković komentarišući navode da Partizan besplatno igra u "Čairu".

Nakon nemilih scena sa nedeljne utakmice, u gradskoj Upravi za sport kažu da neće dovesti u pitanje gostoprimstvo Partizanu bez prethodnog razgovora sa gradonačelnikom i resornim većnikom.

"Najgora mera bi bila da prekinemo saradnju sa Partizanom" rekao je Dragan Petković.

Ipak, za sada je sigurno da Partizanu na narednom susretu gostoprimstvo neće biti uskraćeno pa će 13. oktobra duel sa Ademar Leonom biti odigran u hali Čair.

Ne propustite