Partizan ne traži samo pleja?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.11.2013.
11:37
Izvor: Sportske.net, Sport

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić još uvek ne može da iznese konkretne podatke dokle su crno-beli stigli sa angažovanjem novog plejmejkera posle povrede Lea Vestermana. Ipak, otkrio je da se razmišlja i o igračima na nekim drugim pozicijama.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević do daljnjeg će morati da primenjuje alternativna rešenja na poziciji plejmejkera, a prava zamena za povređenog Vestermana još uvek nije na vidiku.

U javnosti je procurela informacija da bi možda talentovani Vrščanin Jovan Novak, koji ove sezone odlično igra, mogao da bude adekvatno rešenje u novonastaloj situaciji, ali sportski direktor crno-belih Dragan Todorić ističe da njegov dolazak u ovom trenutku nije realan, s obzirom da se radi o igraču pod ugovorom sa svojim klubom.

Zato je fokus čelnika Partizana na slobodnim igračima...

''Jedva sastavljamo kraj s krajem, samo nam još treba da plaćamo obeštećenja za igrače pod ugovorom'', jasan je Todorić.

Ipak, i pored teške finansijske situacije, ne bi bilo neočekivano da osim plejmejkera u Partizan stigne još neki igrač, na nekoj od ostalih pozicija u timu.

''Naravno, ne prestajemo da tražimo zamenu za Vestermana, ali razmišlamo i o pokrivanju još nekih pozicija u timu. A fokus je na igračima iz Amerike'', dodao je Todorić, a prenosi ''Sport''.

Ne propustite