Partizan - Neki novi Džigi?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.02.2014.
18:07
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Jedan od onih koje je trener Marko Nikolić možda i najviše pohvalio tokom aktuelnih zimskih priprema, jeste temperamentni vezista Nikola Ninković.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo već objavili, fudbaleri Partizana su u utorak, uoči povratka u Belek, na završni deo priprema, odigrali kontrolni meč protiv Hajduka sa Liona, slavili sa 4:0, a trener crno-belih Marko Nikolić je posle meča, na insistiranje novinara, otkrio i svoje utiske o učinku svojih pojedinih igrača.

U proteklom periodu često kritikovani Nikola Ninković, ovog puta je dobio pohvale, što bi mogao da bude nagoveštaj njegovog blistavog proleća.

Šef struke crno-belih veruje da na mladog fudbalera ove reči neće imati nekakav kontraefekat.

''Zaista, sve pohvale na njegov račun! Nadam se samo da ih neće loše prihvatiti...

Način na koji trenira je preneo na utakmicu, nema više nervoze u njemu, posvećen je i onakav kakav treba da bude, pa je njegov talenat počeo da dolazi do izražaja. Dugo ga nisam video da igra tako tačno i, ako moram nekoga da istaknem, on je zaslužio'',
konstatovao je Nikolić.

Trener Partizana osvrnuo se i na učinak Nikole Gulana, koga je u dosadašnjem toku priprema isprobao na više pozicija u timu.

''Najviše mi se svideo kao levi bek. Ali ima još vremena za konačnu odluku'', oprezan je Nikolić.

Danas je dvostruki strelac bio Filip Malbašić, koji jesenas takođe nije blistao. Još jedan razlog za Nikolićevo pritajeno zadovoljstvo.

''Postigao je dva gola, njegov potencijal je ogroman, ali mora da popravi još neke segmente u igri. Tu pre svega mislim na početak defanzivnog dela, ne sme da mislima 'boravi' u prethodnoj akcijima, nego odmah po promeni poseda lopte odrađuje zadatke'', objašnjava Nikolić.





Ne propustite