Partizan - Nešto se ipak kotrlja...

Autor: Boris Jovanović
subota 12.01.2013.
11:04
Izvor: Sportske.net

Ponovo je aktuelan Marko Šuler, čeka se odluka oko Luke, interesantni fudbaleri Borčana...

zimbio.com
zimbio.com

Povezane vesti

Postoje nagoveštaji da bi do početka priprema, sredinom naredne nedelje crno-beli mogli da imaju jasniju situaciju kada su u pitanju pojačanja.

I dalje je neizvesno hoće li ostati Ivan Ivanov, ponovo je aktuelan Slovenac Šuler koji je letos izabrao Legiju i izgleda pogrešio.

Brzo je pao u nemilost novog trenera, onaj koji ga je doveo je prethodno smenjen, pa su sada Poljaci zainteresovani da se oslobode njegovog ugovora.

Partizan je zainteresovan, Šuler je prema pisanjima nekih slovenačkih medija dosta jeftiniji od Ivanova, tačnije traži godišnju platu od stotinak hiljada evra.

Uz slovenačkog reprezentativca, želja je i Predrag Luka, vikend bi mogao da donese rasplet, mada Ranko Stojić zateže jer navodno ima ponudu za odličnog fudbalera iz inostranstva.

Kako piše "Sportski žurnal" Partizan bi mogao da angažuje Mileta Savkovića iz BSK, kao i golmana Grujičića, u slučaju da ode Stojković.

Savković igra u veznom redu po levoj strani i mogao bi da zameni Tomića, čak je u ovom trenutku bliži crno-belom dresu od Luke. Partizan bi na drugoj strani mogao da pojača BSK sa par svojih igrača koji nisu u prvom planu, poput Pauljevića i bivšeg Borčanina Babića.

U svakom slučaju neke stvari bi trebalo da budu jasnije do prozivke, odnosno odlaska na Taru 16. januara.

Ne propustite