Partizan - Ni Dauda, ni Duljaj, Mitrovića 'love' Belgijanci!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.06.2013.
22:01
Izvor: Sportske.net

Od najavljivanih angažovanja Zvezdinog napadača Daude i iskusnog veziste Igora Duljaja, gotovo sigurno neće biti ništa. S druge strane, sve veće je interesovanje za Aleksandra Mitrovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je, posle razgovora sa Albertom Nađom, izgledalo da bi Igor Duljaj mogao da bude jedno od prvih pojačanja Partizana ovog leta, od svega najverovatnije neće biti ništa, pa će zamenu za Milana Smiljanića crno-beli morati da potraže na nekoj drugoj strani.

Naime, Duljaj je u međuvremenu dobio ponudu svog sadašnjeg kluba Sevastopolja za nastavak saradnje, koja bi potrajala čak i po završetku igračke karijere omalenog veziste.

Obzirom da je ponuda, prema saznanjima ''Novosti'' veoma povoljna, od povratka Duljaja u Humsku ovog leta neće biti ništa.

Takođe, ni potencijalni transfer Abiole Daude izvesno više nije u opticaju, obzirom da je Crvena zvezda nigerijskom napadaču isplatila zaostala potraživanja, pa je jasno da na Marakani neće dozvoliti da im se ponovi ''slučaj Kleo''.

Dauda

To je potvrdio i sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

''Interesovanje Partizana je i bio glavni razlog što smo Daudi odmah sve isplatili. Mislimo da je baš Dauda bio pik njihovog direktora'', izjavio je Stojadinović, a prenose ''Novosti''.

Tako napadač Zvezde više nije među kandidatima koji bi mogli da naslede Aleksandra Mitrovića u slučaju njegovog odlaska u inostranstvo ovog leta.

Mitrovic

A da je interesovanje za novopečenog reprezentativca sve veće, potvrđuje i ponuda belgijskog Genka od pet miliona evra, pa će predstojeći duel reprezentacija Belgije i Srbije u Briselu u petak biti prava prilika da u slučaju Mitrovićeve dobre partije, Belgijanci još više ''zagrizu'' i eventualno pojačaju ponudu.

Podsetimo, za Mitrovića je interesovanje već pokazao i Porto, pa je sva prilika da se letnja trka za mladog napadača tek zahuktava...




Ne propustite