Partizan odredio cene karata za derbi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.04.2014.
15:13
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaznice za 146. "večiti derbi" moći da se kupe već od petka a svako ko do duela sa Vojvodinom "pazari" kartu za "derbi" dobiće gratis ulaznicu za subotnji okršaj sa Novosađanima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije saopštio je u sredu da će prodaja karata za 146. "večiti derbi" biti obavljana u petak i subotu, uoči duela sa Vojvodinom u Humskoj.

U Partizanu su se odlučili na ovakav potez kako bi svakom pojedincu koji kupi kartu za "večiti derbi" omogućili besplatan ulaz na duel sa Vojvodinom.

Tako će na blagajnama stadiona Partizan u subotu od 10 do 18 časova moći da se kupe karte za 146. "večiti derbi" a svako ko unapred rezerviše svoje mesto u "Hramu fudbala" moći će besplatno na subotnji duel 22. kola JSL sa Vošom.

Cene karata za predstojeći "večiti derbi" kreću se od 800 do 2000 dinara.

Jug - 800 dinara
Istok i Zapad (bočni delovi) - 1.500 dinara
Istok i Zapad (centralni delovi) - 2.000 dinara

Svi navijači Partizana koji kupe ulaznice za meč sa Crvenom zvezdom dobiće isti broj besplatnih ulaznica za subotnji meč protiv novosadske Vojvodine.

Moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice odjednom, uz obavezan važeći lični dokument sa slikom, koji će se davati na uvid (lična karta, pasoš, vozačka...). Sezonske i polusezonske ulaznice FK Partizan važe za utakmicu sa Vojvodinom.

Oni koji na stadion Partizana žele samo za duel sa Vojvodinom moraće da izdvoje 200 dinara za ulazak na južnu tribinu, odnosno 400 za istočnu i zapadnu.

Duel 22. kola JSL između Partizana i Vojvodine igra se u subotu sa početkom od 18 časova, dok je 146. "večiti derbi" zakazan za 26. april.

Ne propustite