Partizan - Opet 'kafanske priče' i 'podmetanja'?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.12.2013.
23:14
Izvor: Sportske.net

Koliko juče, delovalo je da je na pomolu nova transfer senzacija - prelazak Marka Vešovića iz Crvene zvezde u Partizan, ali je ubrzo atmosferu u svom stilu stišao prvi čovek Partizana Dragan Đurić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan nastavlja da traga za novim pojačanjima u svim linijama tima, ali u klubu uveravaju da meta njihovog interesovanja nikako nije Marko Vešović, i pored određnih medijskih saznanja i spekulacija.

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić je u sredu bio izričit u tvrdnji da se klub iz Humske nije ni sada interesovao za doskorašnjeg Zvezdinog beka, niti u nekom proteklom periodu.

On je takve informacije okarakterisao kao ''zlonamerna podmetanja'' ističući da u njima nema ni trunka istine.

Ipak, oni koji prate Partizan sigurno se sećaju bar nekoliko sličnih izjava Đurića, kada je pokušavao da demantuje nešto što se u javnosti najavljivalo, da bi se potom spekulacije pokazivale kao tačne.

Đurić je u proteklom periodu imao običaj da sve pripiše ''kafanskim pričama'', počev od medijskih najava smene Saše Stanojevića, ili odlaska Ljubiše Tumbakovića, pa Lazara Markovića u Benfiku, Aleksandra Mitrovića u Anderleht...

Zbog toga i ne čudi što mnogi i ovog puta sumnjaju u ono što Đurić tvrdi. Ili je došlo vreme da konačno bude u pravu. Vreme će pokazati...


Ne propustite