Partizan osvaja Kulu? (15.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 31.03.2013.
08:46
Izvor: Sportske.net

Nakon obe prolećne pobede na domaćem terenu, kulski Hajduci dočekuju aktuelnog šampiona, ekipu Partizana koji hita ka odbrani titule.

fkhajduk.rs/
fkhajduk.rs/

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nakon reprezentativne pauze svoj pohod ka odbrani titule nastavlja u Kuli, gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Hajduka.

Svesni da im na noge dolazi šampionski tim, Hajduci su oprezni, ali se ne predaju.

Najbolji strelac lige, Lazar Veselinović, napadač kulskog tima, u izjavi za naš portal istakao je da će njegov tim na današnjem meču ići na sva tri boda.

"Bodovi su nam preko potrebni, spremni smo da odigramo kvalitetno i na pravi način se suprotstavimo ekipi kakva je Partizan."

"Crno-beli jesu najbolji tim u državi, ali mi protiv Partizana moramo tražiti bodove pošto se borimo za opstanak."
, rekao je Veselinović.

Sa druge strane, crno-beli u Kulu stižu ne mareći za želje i namere domaćeg tima, Vermezovićev tim želi da nastavi pohod ka tituli posle dvonedeljne pauze.

"Očekuje nas serija od četiri utakmice od kojih ćemo tri odigrati na strani."

"Biće teško, ali verujem da Partizan ima snage da završi u dobrom ritmu, zbog toga nam je upravo utakmica protiv Hajduka u Kuli najvažnija.",
ističe Vermezović, koji kaže da njegovim igračima motiva ne nedostaje.

"Igrači su maksimalno motivisani i spremni da odigraju dobru utakmicu, te da se iz Kule vrate sa pozitivnim rezultatom.", rekao je trener Partizana.

Inače, utakmica na stadionu kraj Kišovog kanala se igra od 15 sati.

Ne propustite