Partizan - Pojačanja odmah u vatru!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.07.2013.
10:57
Izvor: Sportske.net

Duel sa Širakom je pokazao sve slabosti crno-belih, Vuk Rašović nema izbor, novajlije će biti u timu već u sredu u Razgradu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jermeni su otreznili Partizan, ako je meč u Gjumriju bio okarakterisan kao loš dan, revanš je na površinu izbacio mnogo stvari za brigu Vuka Rašovića.

Ludogorec je mnogo bolji tim od Širaka, Bugari su to pokazali u revanšu protiv Slovana, a treće kolo je ključ, pobednik dvomeča stiče evropsku vizu za jesen, ali i mogućnost da se bori za ulazak među privilegovane, u Ligi šampiona.

Kako piše "Sportski žurnal" Vuk Rašović će u velikoj meri promeniti tim u odnosu na mečeve sa Jermenima, a novi fudbaleri će odmah u vatru. Neki prinudno, drugi jer nema mesta čekanju, trener srpskog šampiona će sve adute baciti na sto.

Odbrana će biti u novom ruhu, Ostojić se povredio, i da nije, Milan Obradović bi verovatno igrao od prvog minuta, s obzirom na svoje iskustvo. On i Ivanov u tandemu su poslednja linija za poštovanje, Aksentijević je nesporan desno, dok levo glavobolju izaziva suspenzija Volkova.

Crnogorski reprezentativac je učinio medveđu uslugu timu, sada će Rašović morati da reši rebus. Gulan može da igra levog beka, ali je prevashodno zadnji vezni, pa veće šanse da počne ima Voja Stanković koji je mnogo bolji u defanzivi.

Erik Đemba-Đemba bi trebalo da počne meč, on i Saša Marković će delovati kao tandem defanzivnih vezista što ukazuje na želju trenera da opreznije počne meč.

Najviše je nedoumica u veznom redu, Saša Ilić je neprikosnoven, a za dva mesta po bokovima, bore se Malbašić, Grbić i Ninković. Marko Šćepović će predvoditi napad...

U Partizanu su svesni težine protivnika.

"To je legija stranaca, mnogo su uložili u tim, moramo da im se suprotstavimo muški. Možemo bolje od onoga sa Širakom", konstatuje Milan Lukač koji je vadio kestenje iz vatre protiv Jermena.

Sreda je dan istine, u Razgradu će Partizan pokazati koliko može...

Ne propustite