Partizan potvrdio - Lazović ponovo crno-beli!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.01.2014.
21:27
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan potvrdio je u nedelju da je sa Dankom Lazovićem postignut dogovor i da će nekadašnji reprezentativac na proleće braniti boje šampiona Srbije po treći put u karijeri

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije potvrdio je u nedelju uveče da je sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije postignut dogovor i da će u narednih godinu i po dana ponovo nositi crno-beli dres.

Informaciju da je došlo do dogovora sa Dankom Lazovićem, prosledio je sportski direktor Partizana Albert Nađ, koji je dodao da će administrativne formalnosti oko potpisivanja ugovora biti obavljene u ponedeljak ujutru, a da će promocija uslediti kasnije tokom dana.

Kragujevčanin koji je karijeru počeo u Partizanu tako će po treći put u svojoj bogatoj karijeri nositi crno-beli dres.

Lazović je 2000. godine stigao u Partizanovu omladinsku školu, a 2003. godine, nakon 60 utakmica i 20 postignutih golova prodat je Fejnordu za koji je nastupao u naredne tri godine.

Holandski klub slao ga je na pozajmice u Bajer Leverkuzen i Partizan, a u drugom mandatu u Humskoj upisao je samo 11 nastupa ali dodao još 5 pogodaka na svoj ukupni konto u crno-belom dresu.

Put ga je dalje vodio nazad u Holandiju gde od 2006. do 2010. godine brani boje Vitesea i PSV Ajndhovena a onda se seli u Rusiju, gde potpisuje četvorogodišnji ugovor sa Zenitom. Poslednjih šest meseci proveo je na pozajmici u Rostovu a u Partizan ovoga puta stiže kao slobodan igrač.

Sa svojih 30 godinai bogatim iskustvom igranja van granica Srbije, Danko Lazović biće odlično pojačanje za tim Marka Nikolića koji će na proleće pokušati da odbrani titulu sedmu sezonu za redom.

Ne propustite