Partizan pravi 'hajdučki' napad?

Autor: Miloš Marković
nedelja 29.12.2013.
09:49
Izvor: Sportske.net

Kako će izgledati ofanzivna linija aktuelnog šampiona Srbije u nastavku sezone? Nekoliko imena se provlači kao mogućnost...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nije časio časa.

Uprava crno-belih je već po okončanju jesenjeg dela prvenstva aktivno započela rad na tržištu, u klub su stigla dva fudbalera.

Nakon Nikole Drinčića, ali i Miroslava Vulićevića, naredna nedelja mogla bi da donese još nekoliko pojačanja crno-belom klubu.

Kako stvari sada stoje, Petar Škuletić, još jedan fudbaler Vojvodine i bivši igrač Partizana, na putu je povratka u HUmsku.

Ipak, njegovim dolaskom neće biti kompletirana priča u vezi sa napadom šampiona.

Crno-beli se uveliko dovode u vez sa nekoliko imena, a osim sa dolascima aktuelni su i odlasci.

Naime, ukoliko kompletira napadačku liniju po svom ukusu, Marko Nikolić će dozvoliti Nemanji Kojiću, koji ima inostranih ponuda, da napuisti klub.

Na njegovo mesto bi pored Argentinca, ili napadača iz Severne Koreje, moglo da stigne i jedno domaće ime.

U javnosti se osim sa Riosom, koji bi moga da stigne bez obeštećenja, i Il Gvana koji bi trebalo da stigne na probu, spekuliše i sa Lazarom Veselinovićem!

Bivši napadač Hajduka iz Kule je, nakon sjajne godine, prošlu sezonu proveo na pozajmici u Dinamu iz Minska gde je na 12 mečeva postigao 3 pogotka.

Partizan se raspituje za ovog fudbalera, ali bi problem mogla da predstavlja otkupna klauzula, tačnije suma koju za svog igrača zahteva prvi čovek Kuljana, Osmajić.

U pitanju je suma od pola miliona evra!

Ukoliko budu voljni da izdvoje određenu sumu na angažovanje špica, crno-beli bi mogli da se opredele i za Uroša Đorđevića, mladog reprezentativca Srbije, sa kojim je Marko Nikolić radio kao trener Rada.

Inače, osim promene u napadačkoj liniji, u narednom periodu treba očekivati još pomeranja i na ostalim delovima tima.

U svakom slučaju, biće ovo užurbana zima za crno-bele...

Ne propustite