Partizan 'proba' Mutomba!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.01.2014.
15:58
Izvor: Sportske.net

Belgijanac Andre Mbuji Mutombo priključiće se pripremama Partizana u Antaliji gde će pokušati da se nametne treneru Marku Nikoliću kako bi mu crno-beli ponudili saradnju.

nk-rijeka.hr
nk-rijeka.hr

Povezane vesti

Ekspedicija šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije otputovala je u utorak put Antalije gde će Marko Nikolić i njegovi saradnici pripremati ekipu za iskušenja koja je čekaju u prolećnom delu sezone.

Iako se Partizan pred polazak u Belek dobrano pojačao, lako bi moglo da se dogodi da se "Valjak" iz Turske vrati sa još jednim fudbalerom u timu.

Belgijanac Andre Mbuji Mutombo priključiće se pripremama crno-belih u Antaliji gde će pokušati da se nametne Marku Nikoliću i izbori se za ugovor u Partizanu.


Reč je o 23-godišnjem ofanzivnom vezisti koji je rođen u Briselu a prošao je mlađe kategorije Anderlehta, Brisela i Portsmuta. Za prvi tim Portsmuta debitovao je sa 18 godina a put ga je dalje odveo u Belgiju.

U rodnoj zemlji se okušao još u ekipama Varegema, Standarda, Sent Trudena i Serkl Briža, a prethodnu sezonu proveo je u hrvatskoj Rijeci za koju na 20 utakmica nije uspeo da postigne gol!

Mutombo je korpulentan igrač sa sjajnim fizičkim predispozicijama i odličnim driblingom ali je neophodno da ga Marko Nikolić vidi na delu kako bi se uverio u njegove kvalitete a potom odlučio da li je Belgijanac dovoljno dobar za Partizan.

Ne propustite