Partizan - Problemi i sa Živkovićem

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2013.
22:33
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle iznenadnog odlaska talentovanog Milana Jokića u Crvenu zvezdu, još jedan ''biser'' Partizanove omladinske škole, Andrija Živković, neprijatno je iznanadio čelnike crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, kako prenosi ''Mondo'', Živković je posle razgovora sačelnim ljudima Partizana odbio da potpiše profesionalni ugovor sašampionom Srbije, nezadovoljan uslovima koji su mu ponuđeni.

Sedamnaestogodišnji fudbaler je na razgovore došao u prisustvu oca, kao i menadžera Predraga Đorđevića, nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje, a posle svega predsednik Partizana Dragan Đurić je izjavio da su od crno-belih traženi ''nenormalni uslovi za srpski fudbal''.

Pošto dogovor o potpisivanju ugovora nije postignut, Andrija Živković će nastaviti da radi sa mlađim kategorijama Partizana, ali se sada postavlja pitanje i koliko će se tu zadržati, odnosno hoće li neki drugi klub pokušati da se uključi u borbu za usluge talentovanog fudbalera.

Podsetimo, Živković je krajem prošle sezone već upisao i prvi nastup u prvom timu Partizana u Superligi, i to na gostovanju Novom Pazaru. Očekivalo se da će u novoj sezoni imati veću minutažu, ali sada je to postalo prilično neizvesno...


Ne propustite