Partizan – Problemi kad im vreme nije...

Autor: Miloš Marković
petak 19.04.2013.
10:46
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije pred sobom ima važne takmičarske izazove u pokušaju da se domogne nove titule šampiona, ali tu nameru mu ne olakšavaju stvari koje se dešavaju van terena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je nakon mini serije od tri negativna rezultata, prilikom čega je ispustio veliku prednost nad Crvenom zvezdom, ostvario pobedu u Javoru i tako donekle povratio poljuljano samopouzdanje.

Međutim, prijateljska utakmica protiv Trepče iz Kosovske Mitrovice prikazala je sve trenutne slabosti Partizana, a rukovodstvo crno-belih posebno je ljuto zbog odnosa pojedinih igrača prema crno-belom dresu.

Uporedo sa slabijim rezultatskim dešavanjima i padom u formi, u samom klubu se dešavaju turbulencije koje prete dadodatno poremete izabranike trenera Vermezovića.

Kroz javnost se prenela vest da je Ljubiša Tumbaković došao u sukob sa ostalim članovima rukovodstva kluba, da je bio blizu da napusti klub.

Bez komentara na dešavanja, u Partizanu su se okrenuli radu i pripremama za predstojeći, moglo bi se reći, i odlućujući period.

Uporedo sa nesulgasicama unutar rukovodećih struktura, dodatno podgrevanje atmosfere moglo bi da izazovu dešavanja vezana za zaposlene u SC Teleoptik.

Krajem marta su zaposleni u Partizanovom centru održali sastanak na kome su izrazili nezadovoljstvo zbog neisplaćenih zarada, Generalni sekretar kluba je zbog toga, prema pisanju 'Kurira', zapretio otkazima.

Grubor je početkom meseca uputio pismo u kome se zaposlenima objašnjava da postoji osnov za uručivanje otkaza, te da imaju pet dana da se izjasne o 'neopravdanom odsustvu s posla i nezakonite obustave rada'.

Iz Partizana objašnjavaju da ničega spornog nema, te da je komunikacija sa zaposlenima jednostavno prebačena 'na papir' i da se normalan i neometan rad nastavlja.

Bilo kako bilo, nepotrebne turbulencije i talasi stižu u najgore vreme po crno-bele.

Igrači Partizana već za vikend igraju protiv ekipe Rada, koja je juče u odloženom meču slavila nad ekipom Spartaka.

'Građevinari' su svakako rival za svako poštovanje, pred Partizanom je imperativ pobede, u klubu su svesni da je svaki novi kiks nedopustiv.

Nakon ove utakmice 24. kola, Partizan gostuje u Novom Pazaru, dočekuje Radnički Niš, a potom gostuje u Kragujevcu, pre nego što 18. maja ukrsti koplja sa večitim rivalom u derbiju koji bi mogao da da konačan odgovor kada je u pitanju titula.


Ne propustite