Partizan - Prva pojačanja u 'Humskoj'!

Autor: Vladimir Nestorović
petak 13.06.2014.
15:20
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vicešampion Srbije krenuo je u napad na šampionsku titulu naredne godine, a Marko Nikolić je već dobio dva pojačanja, i to u defanzivnoj liniji. U narednom prilogu pogledajte o kome se radi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Novi članovi prvog tima Partizana postali su talentovani štoper i levi bek Miladin Stevanović i Miroslav Bogosavac, članovi generacije '96, i tako krenuli stopama svojih vršnjaka Andrije Živkovića i Danila Pantića.

Ovi momci obavezali su se na četvorogodišnju vernost crno-belima, a nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje na zvaničnom predstavljanju.

"Ono što sam maštao kao dečak, sada se ostvarilo. Neopisivo." - objašnjava Stevanović, rođen 11. februara 1996. u Bijeljini, a slično je reagovao i Bogosavac, rođen 14. oktobra 1996. godine u Sremskoj Mitrovici.

"Izvanredan osećaj, jedan od najlepših dana u mom životu." - tvrdi Bogosavac.

Stevanović je izabrao dres sa brojem 35, dok je Bogosavac zadužio broj 14. I jedan i drugi su članovi omladinske reprezentacije Srbije, koju vodi Veljko Paunović. Sutra će početi pripreme sa prvim timom crno-belih, a u ponedeljak se naći na spisku trenera Marka Nikolića za put na Zlatibor.

Nakon Ivana Šaponjića, koji je profesionalni ugovor sa Partizanom potpisao pre tri nedelje, isto su učinili i Stevanović i Bogosavac, čime su crno-beli pokazali da najozbiljnije računaju na decu iz svoje omladinske škole, što se u prošlosti pokazalo kao pun pogodak.

bogosavac

stevanovic

Ne propustite