Partizan ređa poraze, ali i promoviše humanost!

Autor: Beta Beta
sreda 30.04.2014.
20:45
Izvor: Beta

Novi poraz rukometaša Partizana u Superligi, ovog puta od Metaloplastike na svom parketu. Ni novi trener Nenad Maksić nije uspeo da trgne ekipu iz letargije. Večeršnji meč crno-beli iskoristili i za apel za pomoć maloj Lani Jokić.

rkpartizan.rs
rkpartizan.rs

Povezane vesti

Rukometaši Metaloplastike pobedili su večeras u Beogradu ekipu Partizana sa 27:22 u petom kolu Superlige Srbije.

Ovom pobedom Metaloplastika je postala prva ekipa koja je u Super ligi pobedila na gostujućem terenu.

Iako su u prvom poluvremenu vodili i sa tri gola razlike, crno-beli nisu mogli da izdrže jak tempo šapčana, pa je rezultat na kraju bio 27:22.

"Dobro smo igrali prvo poluvreme, uspeli smo da pariramo Metaloplastici. Spremili smo novu odbranu za ovu utakmicu i videla se razlika u našoj igri. Ali, odmah na početku drugog poluvremena javile su se stare boljke. Kada se pojedinci umore - sve krene nizbrdo", rekao je novi trener Partizana Nenad Maksić.

"Sigurno da nam nije prijatno u ovom trenutku zbog poraza, ali znam da će protiv Vojvodine biti mnogo bolje", dodao je Maksić.

Kapiten Partizana Vladimir Mandić je rekao da je Metaloplastika zasluženo pobedila.

"Odigrali smo loše. Kada je trebalo da damo gas, mi smo digli ručnu. Vidi se naš napredak u taktičkoj zamisli, ali, kao najstariji igrač u Partizanu, moram da kažem da nikako da nadjemo svoju igru. Izgubili smo mnogo ovim porazom, sada će nam mnogo teže biti da ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali, ali dobro, ima još da se igra", kazao je Mandić.

Najefikasniji u redovima crno-belih bili su Jovanović, Radovanović i Markićević sa po četiri gola, dok je u Metaloplastici preciznošću odskočio Dragaš koji je devet puta bio efikasan.

Sledeću utakmicu Partizan igra na svom terenu u nedelju od 16.00 kada dočekuje Vojvodinu.

Igrači Partizana na ovom susretu nosili su majice sa brojem žiro računa i SMS broja za pomoć maloj Lani Jokić koja boluje od cerebralne paralize. Za operaciju i njene prve korake neophodno je prikupiti 60.000 evra.

Ne propustite