Partizan rutinski sa Sinđelićem, igrao i Lola...

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.08.2012.
20:33
Izvor: Sportske.net

Kombinovani tim Partizana danas odigrao prijateljski meč protiv beogradskog srpskoligaša Sinđelića. Interesantno je da je u današnjoj pobedi crno-belih učestvovao i otpisani Milan Smiljanić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su gostovali beogradskom Sinđeliću u prijateljskoj utakmici i na kraju trijumfovali rezultatom 3:0.

Dvostruki strelac bio je Stefan Šćepović, koji je postigao prvi gol u 29. i treći u 83. minutu, dok se u međuvremenu u strelce upisao i Filip Knežević u 67. minutu.

Tim je sa klupe predvodio pomoćni trener Zvonko Varga, dok je šef struke Vlada Vermezović u društvu sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića sa tribina pratio dešavanja na terenu.

A tamo je imao priliku da vidi i Milana Smiljanića koji nije licenciran za ovu sezonu, ali koji je učestvovao u akciji kod trećeg gola crno-belih.

Partizan je danas nastupio u sledećem sastavu: Petrović, Aksentijević, Miljković, Stanković, Lazevski, Smiljanić, Brašanac, Ninković, Knežević, S. Šćepović, Mitrović. Igrali su još: R. Ilić, Savić, Veleriju, F. Marković.

Ne propustite