Partizan: "Ružić odlazi, Jovičić ostaje!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.09.2013.
20:43
Izvor: Sportske.net

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan zasedao je u Beogradu i doneo tri važne odluke za dalje funkcionisanje šampiona Srbije. Branko Ružić napušta funkciju potpredsednika, zbog obaveza u Vladi Srbije, Mile Jovičić ostaje u klubu, a navodi se i da među č

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dugo očekivana sednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partizan održana je večeras u Beogradu. Bila je to 27. sednica tog tela na kojoj su razmatrana nekolika goruća pitanja.

Potpredsednik Branko Ružić uzvestio je UO da je zbog imenovanja na ministarsku funkciju u Vladi Republike Srbije onemogućen da dalje obavlja funkciju potpredsednika i zatražio od Upravnog odbora da u primerenom roku izvrši izbor drugog potpredsednika kluba.


Pored toga, članovi UO odlučili su da odbiju ostavku koju je Mile Jovičić ponudio na mesto potpredsednika FK Partizan i zatražili od njega da nastavi sa obavljanjem funkcije koju je do sada vršio, što je Jovičić prihvatio.

U saopštenju koje je FK Partizan dostavio medijima navodi se da je UO, na danas održanoj sednici, konstatovao da "u Upravnom odboru postoji potpuno jedinstvo oko ostvarivanja ključnih strateških i takmičarskih ciljeva kluba" a predsednik Dragan Đurić zatražio je od svakog pojedinca da uloži svoj maksimum da se do ostvarenja ciljeva dođe.

Ne propustite