Partizan se seli u ''Arenu''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.11.2013.
11:08
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Sjajna vest za navijače Partizana! Košarkaši šampiona Srbije i ABA lige će utakmicu osmog kola Evrolige šprotiv ukrajinskog Budiveljnika odigrati u našoj najvećoj dvorani - 'Kombank Areni'!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Navijači Partizana će već 5. decembra imati priliku da obore rekord koji su sami postavili u nezaboravnoj utakmici u ''Areni'' sa Panatinaikosom, pre četiri i po godine, kada je crno-bele bordilo tačno 22.567 gledalaca, prema zvaničnim podacima.

Naime, uprava crno-belih odlučila je da se predstojeći meč osmog kola Evrolige protiv Budiveljnika odigra u 'Kombank Areni', umesto u 'Pioniru', a dodatni razlog je i zauzetost 'Pionira' zbog Svetskog prvenstva za rukometašice.

U slučaju pobede Partizana protiv Nantera u sedmom kolu, utakmica protiv Budiveljnika imaće presudni značaj u pogledu plasmana crno-belih u Top 16 Evrolige.

Inače, Partizan je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da prodaja karata za duel sa Ukrajincima počinje već u četvrtak, 28. novembra.

Cena ulaznica za nivo 400 iznosi 500 dinara, za nivo 200 parter - 700 dinara i nivo 200 - 1.000 dinara. Uz ličnu kartu moguće je kupiti najviše četiri ulaznice, a prodaja ulaznica obavljaće se na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Na kraju, da se podsetimo atmosfere iz pomenute utakmice sa Panatinaikosom...

Ne propustite