Partizan: ''Šibaliću, srećan put i vidimo se!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.02.2014.
17:18
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Kako smo i najavljivali, veliki navijač Partizana iz Kraljeva, Dragan Šibalić, započeo je u nedelju svoju biciklističku avanturu, kroz gradove u kojima će košarkaši crno-belih gostovati u nastavku Top 16 faze Evrolige.

Facebook: KK Partizan
Facebook: KK Partizan

Povezane vesti

Po polasku iz Kraljeva, Šibalića su u Beogradu, u klupskim prostorijama na stadionu Partizana, primili predsednik crno-belih Predrag Danilović, direktor Mlađan Šilobad, trener Duško Vujošević, kao i prvotimci Partizana Nikola Milutinov i Boris Dalo.

Dragan Šibalić će tokom svoje biciklističke avanture preći oko 7.000 kilometara, a stanice će mu biti Moskva, Krasnodar i Istanbul, što će biti do sada njegov najveći poduhvat, iako je i ranije biciklom putovao po Evropi (pre godinu i po dana putovao je u Milano, gde je Partizan gostovao u Ligi Evrope).

''Pošto mi je biciklizam hobi, a inače sam vatreni navijač Partiz
ana, rešio sam da odvozim 'Crno-belu turneju' od 7.000 km biciklom. Želim ovim putem da pružim moralnu podršku igračima zbog brojnih povreda koje su ih snašle, kao i zbog teške finansijske situacije u kojoj se klub trenutno nalazi'', izjavio je Šibalić, koji je naglasio da je uvek uz njegove crno-bele.


Prilikom današnjeg susreta sa vernim navijačem, pomenuti predstavnici kluba su mu
poželeli srećan put, poklonili mu dres sa brojem 7, Partizanov šal i kapu, a na svakoj od ove tri destinacije čekaće ga crno-beli tim i ulaznica za meč.

Podsetimo, Partizan igra u Moskvi protiv CSKA 13. marta, petnaest dana kasnije u Krasnodaru sa Lokomotivom Kuban i 4. aprila u Istanbulu sa Galatasarajem.

Ne propustite