Partizan – Skupština, pa teren

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.02.2013.
09:54
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije prvi će otvoriti proleće, utakmicom u Borči koja će biti odigrana sutra, 26. februara. Crno-beli su spremni za prolećnu premijeru pre koje će rukovodstvo kluba održati redovnu Skuštinu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pred fudbalskim klubom Partizan užurban je ponedeljak.

Fudbaleri aktuelnog šampiona će od 11 sati održati poslednji trening pred prolećnu premijeru u Borči, trening koji će biti zatvoren za javnost.

Sat i po nakon podneva, šef struke će se obratiti medijima na redovnoj konferenciji za medije pred sutrašnji meč koji se igra od 13 sati.

Samo nekoliko sati kasnije, od 16 časova na programu je redovna Skupština Partizana na kojoj će biti razmatrani koraci za narednih 12 meseci, Skupština na kojoj po svemu sudeći neće biti nikakvih iznenađujućih dešavanja o kojima se spekulisalo poslednjih dana i nedelja.

Govorilo se o promeni Statuta, te dizanju glasa protiv vladajuće strukture na čelu sa predsednikom Đurićem koji tvrdi da takve stvari ne zaslužuju čak ni komentar.

Kako je i sam rekao, na redovnom zasedanju najvišeg tela biće usvojen izveštaj o radu u protekloj kalendarskoj godini, biće predstavljen plan za 2013. godinu dok bi takođe Upravni odbor kluba na današnjoj sednici mogao da dobije i dva nova člana.

Redovna i mirna situacija u rukovodećim strukturama trebalo bi da posluži kao vetar u leđa igračima koji sutra imaju prvi od 15 koraka ka odbrani titule.

Partizan u proleće ulazi sa šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Crvenu zvezdu.

Crno-beli su tokom čitavih priprema isticali da ih prednost ne zavarava i da će dati sve od sebe da održe prednost i ostvare zacrtani cilj.

Optimizam je viđen i kod trenera Vermezovića koji je tokom priprema uigrao ekipu u kojoj, kako kaže, ima po dva fudbalera na svakoj poziciji, dobro popunjenim rosterom crno-beli sa velikim motivima ulaze u proleće.


Ne propustite