Partizan - Sledeći je Ninković?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.01.2014.
23:31
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan mogao bi u svega nekoliko dana da proda dvojicu izdanaka svoje omladinske škole pošto je u Antaliju stigla ponuda i za Nikolu Ninkovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Miloš Jojić u četvrtak bi trebalo da obavi medicinske preglede u Dortmundu i da tokom dana ozvaniči svoj transfer u nemački klub, a izlaznu kapiju stadiona u Humskoj uskoro bi mogao da ugleda i Nikola Ninković.

Turski Genčlerbirligi stupio je u kontakt sa čelnicima Partizana preko Ranka Stojića i zatražio da se sedne za pregovarački sto.

Albert Nađ je "prijateljima" Ranka Stojića poručio da Ninković iz Partizana ne može za sumu ispod 1.500.000 evra što Turcima možda i ne bi predstavljalo toliki problem.

Oni su spremni da Ninkoviću na godišnjem nivou plate 500.000 evra po sezoni a mladi fudbaler za sada ne želi da komentariše mogućnost napuštanja kluba.

"Načuo sam nešto o interesovanju Genčlerbirligija, ali ne mogu da pričam o tome, dok ne budem razgovarao sa ljudima iz kluba i znao konkretnije detalje, kao i sa porodicom" poručuje Džigi.

Prepreka za realizaciju transfera mogla bi da bude upravo želja Nikole Nikovića da karijeru nastavi u nekoj od najjačih evropskih liga u koje turska Superliga i dalje ne spada.

Ne propustite