Partizan spreman za odbranu titule

Autor: Beta Beta
petak 24.02.2012.
18:36
Izvor: Beta

Igrači i trener Partizana spremni za odlučujući meč protiv slovenačke Olimpije u finalu plej-ofa Slohokej lige.

hkpartizan.com
hkpartizan.com

Povezane vesti

Trener hokejaša Partizana Pavel Kavčić ocenio je pred odlučujuću utakmicu finala plej-ofa protiv Olimpije da je njegov tim spreman za meč i da će na svom ledu uz podršku publike odbraniti titulu.

"Mislim da nikada nismo bili spremniji nego u ovom trenutku. Sve što smo radili i spremali čitave sezone prikazaćemo u ovom meču u kome očkujem da svaki igrač pokaže karakter koji će nas dovesti do pobede", kazao je Kavčić.

U finalnoj seriji odigrana su četiri meča a domaćini su zabeležili pobede do sada, pa će se odlučujući meč igrati u ledenoj dvorani Pionir pošto je Partizan bio bolje plasiran u regularnom delu šampionata.

"Cele godine smo radili kako bismo stekli prednost domaćeg terena. Mislim da je za igrače dobro što će se o tituli odlučivati u Beogradu i verujem da će im ta činjenica pomoći da budu najbolji. Podrška navijača puno im znači", kazao je Kavčić.

Kapiten Partizana Marko Milovanović kazao je da je ekipa već dokazala da ume da se nosi s pritiskom i kada je bila u rezultatskom zaostatku.

"Pokazali smo da i iz takvih situacija možemo da se izdignemo čime smo pokazali karakter. Ipak, nadamo se da ovaj put to neće biti slučaj. Važno je da od starta krenemo koncentrisano jer i najmanja greška može odlučiti pobednika", kazao je kapiten i najboli strelac Slohokej lige.

Utakmica koja odlučuje o šampionu Slohokej lige igra se u subotu od 16.00 u ledenoj dvorani Pionir.

Ne propustite