Partizan spremio iznenađenje - Marko Vešović!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.12.2013.
22:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Doskorašnji bek Crvene zvezde Marjko Vešović mogao bi da postane centralna figura prelaznog roka u Srbiji, ukoliko se obistine saznanja ''Novosti'' da Partizan želi da ga angažuje!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Partizanu su već ostvarili prve konkretne rezultate kad su u pitanju pojačanja ove zime (Drinčić i Vulićević), ali prava atrakcija bi tek mogla da se dogodi!

Naime, ''Novosti'' su u utorak uveče objavili svoja saznanja da su čelnici Partizana već napravili prve korake ka angažovanju doskorašnjeg beka Crvene zvezde Marka Vešovića!

Navodno je njegov dolazak velika želja novog trenera Partizana Marka Nikolića, koji namerava da mu ukaže priliku po desnoj strani terena, ali na znatno ofanzivnijoj poziciji nego u Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Marko Vešović je ove jeseni, ubrzo pošto je odigrao 100. meč u crveno-belom dresu, podneo zahtev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom zbog neizmirenih obaveza kluba prema njemu.

Sada je u potrazi za novim klubom, pa ostaje da vidimo hoće li krenuti stopama golmana Vladimira Stojkovića, koji je u Partizanu stigao i do uloge zamenika kapitena.




Ne propustite