Partizan - Stisnuti redove, zube i još po nešto...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.11.2013.
22:53
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana praktično se već nalaze u mašini koja na svaka tri dana izbacuje težak meč a povrede su učinile da crno-beli pred "večiti derbi" moraju da 'stisnu' mnogo toga u svojim redovima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Sezona je polako počela da se zahuktava ali su predstojeće sedmice verovatno prelomne za crno-bele kada je plasman u Evroligi i ABA ligi u pitanju.

Partizan je iza sebe ostavio težak poraz u Moskvi koji je začinjen povredom Lea Vestermana. Francuz će u nedelju tokom dana znati koji je stepen povrede kolena pretrpeo u duelu sa CSKA, a tada će i lekarska služba "skrojiti" tim Dušku Vujoševiću.

"Leo je odmah po dolasku u Beograd bio na pregledima, takođe u nedelju bi trebalo da ode i u Novi Sad, posle čega ćemo znati koliki je stepen povrede njegovog kolena" kazao je Dragan Todorić za "Novosti" vezano za povredu Lea Vestermana.

Neizvesni za duel sa Crvenom zvezdom Telekom biće i nastupi Dejana Muslija i Terensa Kinsija koji su, priznaje Todorić, u nešto boljoj poziciji od Vestermana.

"Kinsi se, kao i Vesterman, praktično sa aerodroma uputio na preglede, dok je Musli bio na kontroli, pa ćemo u nedelju imati kompletniju sliku. Nadam se najboljem" poručuje prvi operativac KK Partizan.

Predstojeći "večiti derbi" nije jedino veliko iskušenje koje crno-bele očekuje u razmaku od samo sedam dana. Već krajem naredne nedelje u "Pionir" stiže Barselona a potom se u devetom kolu ABA lige ide na noge Radničkom u Kragujevac.

"Nije nimalo lako, ali moramo u hodu da se prestrojavamo, zbijemo redove, stisnemo zube, nastavimo da radimo dobro i vidimo gde će nas sve to dovesti" završava Todorić.

"Večiti derbi" igra se u ponedeljak od 20 časova i 30 minuta, a kako je već rečeno, Partizan će u nedelju saznati koje su raspoložive snage sa najvećim rivalom.

Ne propustite