Partizan suzama ne veruje...

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.11.2012.
11:27
Izvor: Sportske.net

Crno - beli se ne obaziru na muke koje ima najveći rival, a poznato im je da u derbiju nema favorita. Prilika da reše prvenstvo, ali i da Vladimir Vermezović prekine neugodnu tradiciju. Karte za navijače šampiona od danas u prodaji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U Partizanu se ne obaziru puno na ono što se dešava na drugoj strani brda, gledaju u "se i u svoje kljuse".

"Nismo očekivali da ćemo imati ovako veliku prednost, Zvezda je ambiciozno ušla u sezonu. Sada smo na +8, rival nije zbog svega što se tamo dešava uspeo da održi korak. Ipak, gledamo sebe, nadamo se pobedi
", rekao je "Sportu" Ljubiša Tumbaković.

Vladimir Vermezović je za danas zakazao trening kasnije popodne, kako bi imao čitav tim na okupu. Reprezentativci su od danas u pogonu pa će tim imati dva treninga pred meč jeseni.

Trener crno - belih na klupi nikada nije pobedio Zvezdu, ima tri remija u prvenstvu, dva poraza u kupu. Ali u dve od tri utakmice je crno - belima i bod odgovarao. Tako je, da se ne lažemo, i sada. I osam bodova je ogromna prednost, Partizan verovatno ne bi imao ništa protiv da meč bude završen remijem.

Što se tima tiče, Vermezović neće puno menjati, postavlja se pitanje ko će predvoditi napada, Mitrović, ili jedan od braće Šćepovića. Ostatak tim je poznat, Kamara je izgubio mesto u ekipi posle meča protiv Intera, jedino nedostaje povređeni Stojković.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova, prodaja karata počela je danas i na blagajnama u Humskoj od 11 do 17 časova, južna tribina je 500 dinara.

Ne propustite