Partizan - To je ta ekipa?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.09.2013.
11:08
Izvor: Sportske.net

U iščekivanju sednice Upravnog odbora kluba, čiji se termin još uvek ne zna, trener Vuk Rašović iz svog ugla sumira utiske posle rane eliminacije iz Evrope, a posebno posle debakla u Tunu. On veruje da konačno ima tim na koji može u potpunosti da se oslon

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi i trener Partizana trebalo da se nađe ''na tapetu'' Upravnog odbora kluba, ali Vuk Rašović uverava da ne oseća nikakav poseban pritisak, jer je ''odrastao u Partizanu'' i navikao je da se od svakoga uvek očekuje najviše.

Utisak mnogih je da crno-beli nisu obezbedili opstanak u Evropi zbog činjenice da stručni štab Partizana nije znao na koje igrače može da računa, da prelazni rok nije odrađen kako treba, da Rašović nije imao vremena da uigra ekipu, ali i da igrači koji su letos dovedeni u Humsku uglavnom nisu na kvalitativnom nivou koji je Partizanu potreban.

Trener crno-belih, tim povodom, u izjavi za ''Sport'' ističe da je u suštini ''psihologija'' najviše koštala Partizan ovog leta.

''Bilo je grešaka, jeftino primljenih golova, pogotovo u Bugarskoj protiv Ludogoreca, promašenih šansi i mislim da je psihologija učinila svoje. Nekolicina igrača je bila 'ni na nebu ni na zemlji', a i mi sa njima. Želeli su da odu i nisu bili 100 posto mislima u Partizanu...'', objašnjava Rašović.

Međutim, sada, kad je Partizan okrenut samo obavezama na domaćoj sceni, Rašović ističe da konačno ima igrače koji su maksimalno posvećeni klubu.

''Tek sad smo u situaciji da kažemo 'to je ta ekipa' i da se na nju oslonimo narednih nekoliko meseci'', uverava Rašović.

Ipak, ima novih nagoveštaja da bi toj ekipi mogao da se priključi još neko, iako je prelazni rok prošao. U pitanju je Andrija Delibašić, koji bi pojačao konkurenciju u napadu, gde su ostali samo Kojić i Fofana.

Nekadašnji napadač Partizana je slobodan igrač posle završetka saradnje sa španskim Valjekanom, pregovori su sa njim navodno u toku, a naredni dani pokazaće da li će srpski šampion u nastavak sezone ući jači za iskusnog crnogorskog internacionalca, koji je svojevremeno za Partizan davao golove i u Ligi šampiona...




















Ne propustite