Partizan u petak promoviše Nikolića?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.12.2013.
17:59
Izvor: Sportske.net

Šestostruki uzastopni šampion Srbije i dalje se ne oglašava po pitanju promene trenera tokom zimske pauze u šampionatu ali je sve izvesnije da će već u petak Marko Nikolić zameniti Vuka Rašovića na klupi crno-belih.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan sprema za kraj nedelje promociju novog trenera iako se javnosti i dalje servira priča da tek treba da budu obavljeni razgovori sa Vukom Rašovićem.

Istina je znatno drugačija i sve su prilike da će Marko Nikolić već u petak biti promovisan u Humskoj kao novi šef struke crno-belih!

Mladi stručnjak u ponedeljak je završio saradnju sa FK Vojvodina a boraveći u Beogradu, pred 'dvomeč' sa Crvenom zvezdom, razgovarao je sa Draganom Đurićem što su mu čelnici novosadskog superligaša zamerili.

Istina je i to da Nikolić ima i ponude iz inostranstva ali nije tačno da je Crvena zvezda ulazila u pregovore sa nekadašnjim trenerom Rada.

Danas smo imali priliku da čujemo Vuka Rašovića i Alberta Nađa koji su praktično na isti način odbacili mogućnost dolaska Ranka Stojića u klub ali je pitanje da li se njihovo mišljenje više uopšte uzima u obzir.

Sve su prilike da će Nađ i Rašović u paketu napustiti Humsku, baš kao i Krstajić i Stanojević pre dve godine a da će sportski sektor u buduće voditi dobro poznati znanci sa Banjice - Ranko Stojić i Marko Nikolić!

Ne propustite